(0)

Selecteer Regio

Is jouw werkvloer in balans ?

Doe de scan !

Wil jij ook een bedrijf dat werknemers op de eerste plaats zet, en niet de cijfers? Een werkplek waar iedereen zich welkom en ondersteund voelt, en waar het ook goed werken is? Laten we dat samen aanpakken!


Een werkvloer in balans is goed voor iedereen

Wil je als delegee of militant aan de slag rond diversiteit en werkbaar werk, of is er een concrete vraag of probleem waar je een antwoord wil op bieden? Onze ABVV-diversiteitswerking biedt jou kwalitatieve ondersteuning aan, in afstemming met de beroepssecretarissen.

Jouw werkvloer scherper in beeld, met de scanner

Samen met jou neemt de diversiteitsconsulent jouw bedrijf of organisatie onder de loep: we lichten het personeelsbeleid door - werving en selectie, onthaal, opleiding, promotie, communicatie en sfeer. We helpen je ingaan tegen discriminatie en omgaan met competentiebeleid en innovatieve arbeidsorganisatie. Kortom, we ondersteunen je om te werken aan diversiteit en werkbaar werk.

Van scan naar plan

Samen met jou bekijken we de problemen waar je op botst of die collega’s melden. We maken een eerste analyse, beslissen samen over het traject en zo nodig verwijzen we je door, of betrekken we collega’s.

We maken een grondige analyse van de probleemsituatie. En we zoeken uit hoe we het probleem best aanpakken.

Ten slotte werken we samen een plan van aanpak uit: op maat van jouw werkvloer, met duidelijke doelen en een uitgewerkt stappenplan.

Goed gewapend voor het sociaal overleg

Maar we doen meer dan plannen alleen: na deze ‘scan’ helpen we jou de resultaten aankaarten op het sociaal overleg.

Zo kunnen we geschikte  afspraken maken met de werkgever. Afspraken die blijvend en goed zijn, voor iedereen. Voor een werkvloer in balans!

Wij helpen jou hierbij !

Downloads

Lees ook

Zoek op trefwoord

diversiteit werkbaar werk

Terug Top