Bij het ABVV in Vlaams Brabant zit je goed

Partner in je loopbaan

Meer dan 90.000 mensen in Vlaams Brabant kozen voor ABVV, als dé partner in hun loopbaan. 
Een slimme keuze, want op die manier kan je doorheen de verschillende fases in je loopbaan rekenen op het juiste advies op jouw maat. Van je eerste stappen als jobstudent tot je pensioen kan je op ons rekenen.

Dankzij het steeds toenemend aantal mensen die zich bij ons aansluiten, slagen we er in om een zeer aantrekkelijk pakket van dienstverlening aan te bieden aan een lage prijs. Heb je advies nodig in je job, ben je werkzoekend, tijdelijk werkloos, hulp nodig bij het invullen van je belastingen of vragen bij je pensioen? Onze veelzijdige dienstverlening staat voor jou klaar, aangepast aan de fase waarin jij je bevindt in je loopbaan.

Samen sterk, voor ons collectief belang

Zaken zoals loonindexering, veiligheid op het werk, tijdskrediet, ouderschapsverlof, jaarlijks verlof... het lijken evidenties. Maar dit is niet zomaar uit de lucht gevallen. Er is een sterke vakbond nodig om deze verworvenheden te behouden en verder te bouwen aan een rechtvaardige, solidaire samenleving. Het ABVV heeft dagelijks impact op de samenleving, dankzij de 1,5 miljoen mensen zoals jij die zich aansloten bij ons.

Team van experten

Onze expertise op het vlak van werkloosheidsreglementering, sociaal recht, loopbaanadvies, paritaire comités t.e.m. het voeren van bedrijfsonderhandelingen is uniek. Elke dag gaan wij tot het uiterste om jouw rechten te verdedigen zodat jij met een gerust hart op andere dingen kan focussen. Ons ABVV team bestaat uit een 60-tal medewerkers in Vlaams Brabant die jou met de glimlach wegwijs maken. Dankzij permanente vorming passen we steeds de meest recente regelgeving toe. In het Nederlands, Engels of frans? Onze dienstverlening is op jouw maat.

Onder leiding van Steven Marchand, provinciaal secretaris, bijgestaan door Bert Engelaar als voorzitter, is het ABVV in Vlaams Brabant de absolute marktleider als uitbetalingsinstelling.

Deel deze pagina: