Tools

My ABVV

Mijn ABVV is je online ABVV-dossier, waar je de betaling van je lidmaatschap of de uitbetaling van je werkloosheidsuitkeringen opvolgt en je persoonlijke gegevens controleert. Je kan met ‘Mijn ABVV’ ook je fiscale fiches en je vakantieattesten afdrukken.

Bereken je nettoloon

Je loon is de financiële vergoeding die je ontvangt van je werkgever in ruil voor je geleverde prestaties. Op je loonbriefje staat echter altijd een bruto- en een nettoloon. Bereken hier hoeveel er op het einde van de maand effectief op je rekening gestort wordt. 

Online stempelen

Ben je volledig werkloos, dan kan je jouw stempelkaart nu ook elektronisch invullen. Het gebruik van de beveiligde elektronische kaart laat een nog snellere verwerking van de gegevens toe.

Bereken je opzeg

Deze tool berekent in de meest voorkomende situaties de theoretische periode gedekt door een opzeg voor een ontslag gegeven door de werkgever, ook bij werkloosheid met bedrijfstoeslag (SWT – ‘brugpensioen’). Voor de publieke sector geldt deze module enkel voor de contractuelen.

De Nieuwe Werker

Lees jouw ABVV-magazine online. Actuele dossiers, maatschappelijke thema's, human interest en heel wat sectorinformatie.