Vorming

Het ABVV verhaal, elke dag op de werkvloer

In onze vormingen leer je vaardigheden die je concreet zal kunnen toepassen in je dagelijks werk als delegee, en dit samen met kameraden uit verschillende bedrijven en sectoren.

Goesting in vorming bij het ABVV

Kennis vergaren en je netwerk vergroten op een (inter-)actieve manier, daar staan we garant voor tijdens de opleidingen van het ABVV. In onze vormingen krijg jij als militant of delegee ondersteuning in zowel je syndicale als maatschappelijke engagement. In een maatschappij en economie onderhevig aan constante verandering, dringt de nood om bij te leren zich op. Daarom breiden we het vormingsaanbod in Vlaams Brabant dit jaar fors uit. Zo komen we nog meer tegemoet aan jullie noden en kunnen we samen nog meer impact hebben in de bedrijven. 

Bij de recente sociale verkiezingen boekte het ABVV in Vlaams Brabant het beste resultaat in jaren. We gingen er 4% op vooruit! Het is dus belangrijk dat we de vele tientallen nieuwe verkozenen ook kunnen verwelkomen. 

Via onze opleidingen kan je niet enkel je kennis verbreden, maar ook je communicatievaardigheden en onderhandelingstechnieken ontwikkelen. Van beginner tot ervaren delegee, bij ons zit je goed. We gaan steeds uit van de praktijk en realiteit waarin jij je bevindt. Het is niet altijd evident om een syndicaal engagement op te nemen. Een luisterend oor bieden aan je collega’s, sociaal overleg, onderhandelingen voeren, … het vraagt moed en extra inspanningen waarin het ABVV je voor de volle 100% ondersteunt. Door het uitwisselen van verhalen en ervaringen van andere militanten en delegees uit verschillende bedrijven en sectoren, sta je na een vorming niet alleen sterker in je schoenen, maar kan je ook rekenen op een groter (intersectoraal) netwerk.

Vormingsprogramma 2023 - 2024

Bekijk hier ons vormingsprogramma voor dit schooljaar. Wees er snel bij met je inschrijving, want de plaatsen zijn beperkt. 

Inschrijven

Om in te schrijven voor de vormingen kan je contact opnemen met jouw beroepscentrale: 

Extra info over het programma: vorming.vlbr@abvv.be 

Contacteer ons

Telefonisch: 016 28 41 49

Via mail

 

 

Deel deze pagina: